facebook google youtube
+381 65 271 5885 office@alarmivideonadzor.rs
SUPERIOR SECURITYIzuzetno kvalitetan motor i automatika za klizne kapije maksimalne težine do 1200kg i dužine do 9m, brzina otvaranja 11,5m/min, mehanički limit prekidač. U kompletu dolaze: motor, automatika, ploča za montažu, blic lampa, sigurnosne foto ćelije, dva daljinska upravljača na 433MHz (moguće je usnimiti do 16 daljinskih upravljača) i ključ za ručnu deblokadu motora. Motor 230V / 330W, stepen zastite IP24.

U cenu je uracunata ugradnja na teritoriji Beograda i okoline.
Garancija 24 meseca. U ponudi vise vrsta motora za razlicite tezine kapija.

Kontaktirajte nas za dogovor !Motori za kapije - krilne i klizne

Motori za kapije su idealno rešenje za one koji žele kvaliteno, bezbedno i pouzdano rešenje za daljinsko otvaranje svoje kapije.
Pored zaštite Vašeg poseda, automatizovane kapije eliminišu dosadnu obavezu ručnog otvaranja i zatvaranja vrata i sve to uz samo jedan klik na daljinski upravljač i na taj način štede i Vaše vreme i energju.

Pre nego što izaberete odgovarajući motor za Vašu kapiju, treba da znate da postoje MOTORI ZA KLIZNE i MOTORI ZA KRILNE KAPIJE. Motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kliznih kapija koje su idealno rešenje ako nemate prostora za krilne kapije. Klizne kapije se u većini slučajeva prave sa samo jednim krilom koje se kreće točkovima po šini i spadaju u moderne i atraktivne kapije koje zahtevaju horizontalnu površinu za otvaranje. Tradicionalne krilne kapije mogu da imaju jedno ili dva krila, brzo se otvaraju i postoji mogućnost otvaranja u dva smera: ka unutra ili ka spolja.

Kakvu automatizaciiju izabrati zavisi da li se radi o kliznoj ili krilnoj kapiji, od izgleda i težine same kapije, slobodnom prostora oko ulaza Vaše buduće kapije, kao i od slobodnog prostora sa unutrašnje strane kapije.

Kontaktirajte nas

Kontakt

+381 65 271 5885


office@alarmivideonadzor.rs