facebook google youtube
+381 65 271 5885 office@alarmivideonadzor.rs
SUPERIOR SECURITYNikako ne ostavljajte svoju imovinu bez alarma u vreme letnjih odmora !
“ Paradox” alarm za samostalnu ugradnju. Najjeftiniji na kp, sklopljen. isprogramiran i testiran a sa najboljom tehnickom podrskom. Iskustvo od 15 godina sa "Paradox"sistemima potvrdjuje da na trzistu nema kvalitetnijeg i pouzdanijeg alarma.
Komplet sadrži:

- Alarmna centrala Spectra SP4000 – ploca (integrisana tel. dojava)
- Metalna kutija za centralu 11x11" Paradox
- 16V/30w transformator zaliveni
- Akumulator 12V/7Ah
- Tastatura - sifrator K10 zicna
- Sirena unutrasnja piezo 112dB sa strob svetlom
- Senzor “ Paradox” NV5 antipet… … … .1 kom.
- Sklapanje, programiranje, tehnicka podrska

Komplet na akciji! ! ! Cena samo 140 eur.
Tehnicki podaci:
- Zicno povezivanje senzora/sirena/tastatura
- Pozivanje - dojava preko fiksne telefonske mreze
- Mogucnost dojave preko SIM kartice (uz doplatu za GSM modul)
- 4 zone ili 8 zona sa dupliranjem
- 2 PGM-a na ploči
- 2 Particije
- 32 korisničkih kodova
- Mogucnost monitoringa
- Memorija 256 dogadjajaKompletan sistem dobijate spojen i isprogramiran prema Vasim potrebama. Montaza je veoma laka i jednostavna. Takodje radimo ugradnju alarmnih sistema i video nadzora po najpovoljnijim cenama. Lako prosirenje sistema. Dugogodisnje iskustvo, garancija 24 meseca. . .Da li strahujete od provale, kradje, štete? Oslobodite se straha i ugradite alarmni sistem

Alarmi za kuću, stan ili poslovni prostor

Bez obzira da li se radi o vašem domu, poslovnom prostoru ili drugoj imovini, alarmni sistemi su pouzdan čuvar vaših dobara. Ljudi koji su instalirali neki od alarmnih sistema za kuću, stan ili lokal, svedoče o njihovim višestrukim dobitima a kao najvažniju korist uvek ističu oslobodjenje od straha i osećaj sigurnosti.Ugradnjom savremenog alarma za kuću, stan ili lokal dobijate kompletnu zaštitu i podršku od neželjenih dogadjaja. Nije bitno da li se nalazite na poslu, kod kuće ili na odmoru, vaša imovina biće bezbedna i na svom mestu. Ugradnjom alarma opasnost od kradje, provale ili oštećenja imovine više neće biti vaša briga. Alarmni sistem se brine i čuva za vas!

Alarmni sistemi mogu biti žičani i bežični. Bežični alarmi ugradjuju se lako i brzo bez nepotrebnog bušenja na objektu. Žičani alarmi su zahtevniji sa postavljanje i moraju biti instalirani od strane profesionalnog lica ali su daleko sigurniji.Ukoliko se odlučite za bežični alarm njegova prednost je i u tome što ga lako možete poneti sa sobom u slučaju selidbe.

Vrhunski alarm za vašu kuću

Najsavremeniji alarmni sistem za kuću po povoljnoj ceni! Mogućnost aktiviranja i deaktiviranja sistema putem mobilne

Kontaktirajte nas

Kontakt

+381 65 271 5885


office@alarmivideonadzor.rs
Ako želite pouzdanog saveznika koji će vam pomoći da stvorite bezbedno i sigurno okruženje za svoju porodicu, posao, finansijska i imovinska dobra, najbolje rešenje je ugradnja savremnog alarma. U mnogobrojne koristi koje pružaju žičani i bežični alarmni sistemi uverili su se svi oni koji su ih ugradili.

Ono što konkretno dobijate ugradnjom savremnog alarmnog sistema je:

  • 24-časovna zaštita i podrška

Vaš stambeni i poslovni objekat biće pod stalnom zaštitom a instalacija alarmnih sistema sa monitoring podrškom omogućava momentalno obaveštavanje monitoring centra ili korisnika putem telefona ili GSM mreže.

  • nemogućnost sabotaže
Moderni alarmni sistemi za kuću, stan, lokal isključuju mogućnost oštećenja i sabotaže. Sistem poseduje poseban mehanizam zaštite od fizičkih oštećenja i dekodiranja signala. Ovakvi pokušaji sabotaže odmah signaliziraju uzbunu monitoring centru ili korisnku.

  • preventivna zaštita od provale, kradje i drugih kriminalnih dela
Velika prednost ugradnje alarma je sprečavanje kriminalnih radnji. Statistički podaci pokazuju da su objekti pod alarmnom zaštitom veoma retko meta počinioca, koji uglavnom znaju da prepoznaju moderne bezbednosne sisteme što ih odvraća od njihove kriminalne namere.

  • pomoć je na putu i stiže u rekordnom roku
Prednost alarmnih sistema za kuću, stan ili lokal sa monitoring podškom je u tome, što u slučaju pokušaja provale ili druge nedozvoljene radnje, pomoć stiže u rekordnom roku. Signal za uzbunu automatski se šalje u monitoring centar koji obezbedjuje pomoć ili se automatski obaveštava klijent koji može odmah pozvati policiju ili preduzeti druge mere zaštite.

  • zaštita od požara
Savremeni alarmni sistemi za kuću, stan ili lokal pružaju i zaštitu od požara, curenja gasa, izlivanje vode i drugo. Na ovaj način mogu se sprečiti veće štete i sačuvati ljudski životi.

  • hitna medicinska pomoć
Za osobe sa odredjenim zdravstvenim problemima alarmna zaštita može obezbediti hitnu medicinsku pomoć. Signal se može podesiti tako da pošalje uzbunu ukoliko u odredjenom vremenskom periodu detektor pokreta ne registurje kretanje, što ukazuje na potrebu hitne medicinke intervencije.

  • ušteda novca
Ugradnjom alarma za kuću, stan ili lokal uštedećete novac jer ćete se zaštiti od provala, kradja i drugih oštećenja imovine. No, novac možete uštedeti i na polisi osiguranja. Sve velike osiguravajuće kuće nude popuste čak i do 30% posto na svoje polise u slučaju da je objekat obezbedjenalarmnom zaštitom usled smanjenja rizika od štete. Pored toga, bežični alarmi su lako prenosivi i uvek ih možete premestiti na drugu lokaciju i tako uštedeti novac koji bi inače dali za kupovinu novog alarma.

  • uvećanje vrednosti imovine
Još jedna prednost modernih alarma je što njihova ugradnja povećava vrednost poslovnih i stambenih objekata koje štite. Prema tržišnim procenama vrednost objekata sa ugradjenim alarmnim sistemom povećava se izmedju 5 i 7%. Tome treba dodati i pogodnost, da ovako obezbedjeni objekti privlače i veći broj potencijalnih kupaca.

  • SOS tasteri
Još jedan važan deo bezbednosnog sitema čine i SOS tasteri. Oni omogućuju da daljinski hitno pošaljete signal monitoring stanici, čak i onda kada fizički ne možete da pristupite kontrolnom panelu.

  • sigurni i zaštićeni
Najvažnija i najkorisnija prednost ugradnje alarmnih sistema za kuću, stan, lokal je osećaj sigurnosti, zaštite i smanjenje stresa. Ovu dobit svi korisnici ističu kao najbitniju obzirom da su posle ugradnje sigurnosnog sistema osetili smirenost i rasterećenje od strahovanja za svoj život, porodicu i imovinu.

Alarmni sistemi proizvođača Crow, Paradox, Avs electronics po povoljnoj ceni. Žični i bežični alarmni sistemi sa ugradnjom u Beogradu kao i na teritoriji cele Srbije. Profesionalnu ugradnju alarmnog sistema poverite stručnim licima.